Over Ons

Wie zijn wij???

Wij zijn de neven Dave en Leslie en komen uit een Indonesische familie.

Al van jongs af aan zijn wij opgegroeid met de liefde voor eten, samenzijn, gezelligheid en gastvrijheid.
Bijna bij elke verjaardag, feestje of andere gelegenheid waarbij familie en vrienden samenkomen ging en gaat de barbecue wel aan om saté te grillen.
Daarbij worden de recepten voor marinades, satésaus, atjar etc. gebruikt van familieleden die al generatie op generatie worden doorgegeven.
Tijdens verschillende evenementen die wij bezocht hebben en waar saté werd verkocht waren wij altijd nieuwsgierig naar de smaak.
Gekscherend zeiden wij dan wel eens tegen elkaar; “Dat kunnen wij veel beter onze smaak is veel fijner en echt authentiek Indonesisch. “Wat zou het leuk zijn als meer mensen dan alleen familie en vrienden daarvan zouden kunnen genieten.”
Een poos bleef het alleen bij deze woorden maar toch is het altijd wel op de achtergrond in onze gedachten blijven hangen. Daarbij komt ook dat wij allebei altijd wel de wens hebben gekoesterd om iets voor onszelf te beginnen.

Dave heeft jarenlange ervaring als chef-kok en Leslie heeft jarenlange ervaring in de commerciële dienstverlenende sector, dit is een ideale combinatie waardoor wij elkaar perfect aanvullen.
Deze drie dingen bij elkaar hebben eigenlijk geleid tot het ontstaan van het idee om DaLescious te beginnen.
Want hoe mooi is het bij het starten van je eigen onderneming dat alles samenkomt waar je passie en liefde voor hebt.
Inmiddels waren er al genoeg ideeën ontstaan en begon de visie op hoe het allemaal zou moeten gaan steeds duidelijker te worden.
Het was eigenlijk zonde om hier niks mee te doen en als we het niet zouden proberen krijgen we later misschien spijt en zo geschiede, DaLescious is geboren.

Wij hopen van harte u ergens in het land te kunnen ontmoeten en u kennis te laten maken met onze saté en wie weet in de toekomst met nog meer andere gerechten, want de ideeën stromen nog steeds in onze hoofden binnen.

Volg je ons al op social media?