Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koningsdag 2019 in Apeldoorn

27 april 2019 @ 11:00 - 20:00

Het Oranjepark is traditiegetrouw dé plek tijdens Koningsdag om naar toe te gaan als je op een ontspannende manier wilt genieten van verrassend theater, dans, kunst en muzikale acts. Gratis toegang!
Hieronder vind je een overzicht van het programma in het Oranjepark:

De officiële opening van Koningsdag vindt plaats in het Oranjepark. Om 11.00 uur start daar het programma. De dag wordt officieel geopend door waarnemend burgemeester van Apeldoorn Petra van Wingerden. Na de toespraken wordt het Wilhelmus gezongen en de vlag gehezen. Gezellig: hier is het Apeldoorns Zeemanskoor bij. Vervolgens gaan de burgemeester en haar gasten naar de Partysol in het Oranjepark waar je dan kan genieten van livemuziek op een overkapt terras.
Het Oranjepark wordt op Koningsdag omgetoverd naar een cultureel park met verrassende kunst- en cultuurmomenten. Door zowel professionele als amateurartiesten. Je vindt hier een echte stadsoase. Een smeltkroes van verschillende culturen waar mens en kunstvormen bij elkaar worden gebracht. Je wordt meegenomen in een andere wereld door middel van muziek, dans, theater, spel en beeldende kunst. Natuurlijk kan je er ook terecht voor een hapje en een drankje!
Nieuw dit jaar is dat er een gedeelte van het park wordt ingevuld met kleedjes als onderdeel van de kleedjesmarkt.

Hopelijk zien we jullie in het Oranjepark!

Gegevens

Datum:
27 april 2019
Tijd:
11:00 - 20:00
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Oranjepark
Oranjepark
Apeldoorn, Gelderland 7311 AN Nederland